Ledlicht Therapie

 

Afhankelijk van het resultaat dat je wilt bereiken kies je voor een lichtkleur waarmee je je behandeling gaat uitvoeren.

Meestal gaat het dan om blauw of rood licht. Blauw licht komt wat dieper in de huid en werkt huid verbeterend.

Deze golflengte stimuleert het produceren van fibroblasten bij de de aanmaak van collageen- en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt.

De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren.

Het stimuleert ook de doorbloeding van de huid en is daarom ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.

Wat is Lichttherapie?

Lichtterapie is een innovatieve vorm van huidverzorging die steeds meer wordt toegepast. Licht heeft namelijk grote invloed op onze celfuncties. Het dringt diep door in de huidcellen en stimuleert de aanmaak van belangrijke bouwstoffen. Hierdoor verbetert de conditie van de huid aanzienlijk. Dit is uitgebreid onderzocht door NASA.

Hoe werkt het?

Iedere frequentie of kleur licht heeft een specifieke invloed op onze huid. Nasa ontdekte dat veel huidproblemen met een specifieke kleur LED-licht behandeld kunnen worden.

Het Aduro LED masker

Het Aduro Gezichtsmasker bevat zeer sterke LEDs in combinatie met een Infrarood Booster. Hierdoor dringt het licht zeer diep in de huidcellen door. In totaal kan met 7 kleuren licht een groot scala aan huidproblemen worden behandeld.

De Behandeling

Een volledige behandeling met LED-licht duurt, inclusief voor- en nabehandeling, circa 1 uur. Omdat, onder invloed van licht, de huid beter werkzame stoffen absorbeert, combineren wij de LED-behandeling met speciaal ontwikkelde verzorgingsproducten.

 
Anti-aging lichttherapie

Anti-aging lichttherapie is een populaire behandeling met LED-licht. Het rode LED-licht activeert de aanmaak van collageen en elastieke in de huidcellen. Hierdoor verbeteren de textuur, kleur en toon van de huid aanzienlijk. Het resultaat: een jongere, gave en vitale huid met minder lijntjes en rimpels.