Microdermabrasie Behandeling

Wat behandel je met microdermabrasie?

Met behulp van microdermabrasie wordt een verscheidenheid aan huidproblemen, onder andere rimpels, littekens en onzuiverheden zoals mee-eters en acné, aangepakt. Bij het behandelen van rimpels worden met name de fijne lijntjes flink verminderd. Deze rimpels zitten in de bovenste laag van de huid en worden met microdermabrasie dus weggeschaafd, waardoor de nieuwe, “jonge” huid zichtbaar wordt.

Maakt u huid zachter en jonger.
Behandeld diepgaande huidproblemen zoals fijne lijntjes.
Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuum word behandeld.

Wat zijn de voordelen?

Bij microdermabrasie wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen. Daardoor is de kans op een allergische reactie, littekens of hyperpigmentatie zeer klein.

Microdermabrasie is een behandeling waarbij er na de eerste keer al resultaat zichtbaar is. Je kunt echter ook meerdere behandelingen doen, wat met name aangeraden wordt wanneer het gaat om een behandeling die huidveroudering of rimpels moet tegengaan.

 

 

Naarmate we ouder worden, vertraagt onze celdeling namelijk, waardoor de microdermabrasie behandeling vaker herhaald moet worden. Voor ieder huidprobleem geldt wel: meer behandelingen betekent een mooier resultaat!

Een ander fijn voordeel van de behandeling is dat je huid na iedere microdermabrasie er niet alleen mooi en minder gerimpeld uit ziet, maar ook heerlijk zacht en fris aanvoelt.